top of page

Generálkivitelezés

Szóval építkeznél...Az első lépést már meg is tetted az eredményes végkimenetelhez, hiszen sorainkat olvasod. Köszönjük!

 

Két lehetőség közül választhatsz:
1. minden szabadidődet az építőipar rejtelmeibe fekteted vállalva az összes kockázatot valószínűleg egy számodra nagyon fontos projekt felett.
2. egy számodra fontos projekt kivitelezését valaki teljes mértékben átvállalja, akiben megbízol, akinek van tapasztalata, rutinos, hozzáértő csapata, és eközben Te a többi szintén lényeges tennivalódra koncentrálhatnál.


Amennyiben a második variáció mellett döntöttél, akkor olvass tovább, segítünk!

Ha valaki generálkivitelezőt keres, annak több oka is lehet: időspórolás, vagy épp az építőipari tapasztalat hiánya.
Egy létesítmény építése hidd el, nem kis logisztikát igényel. Az anyagbeszerzéstől az alvállalkozók felkutatásán át a készülő munkafolyamatok és eközben az építtetővel való folyamatos kapcsolattartás is a fővállalkozó egyetemes munkakörébe tartozik.


Összetett szakma, ami leegyszerűsítve annyit tesz, hogy a megbízás lejárta végén egy kulcsrakész lakó- vagy nem-lakóépületet kapsz, aminek komplex folyamata alatt a generálkivitelező helyetted, az igényeid szerint kiszervezi a munkafolyamatokat alvállalkozóknak, szigorú ütemtervet követve összehangolja a munkálatokat, hogy minden a legmegfelelőbben alakuljon.
Persze, akadhatnak kisebb-nagyobb fennakadások, de egy jó generálkivitelező problémamegoldókészsége is épp ezért kiválónak kell legyen.

A Komlósbau tapasztalt és megbízható csapata kezeskedik érte, hogy a kivitelezés minden fázisa elképzeléseid szerint alakuljon, legyen szó kisebb ház vagy akár nagyobb beruházás véghezviteléről!

bottom of page